HIRE ME

På arrangementet Dagen-før-dagen i forbindelse med Karrieredagen 2014, hadde vi bla. Knut Solberg på besøk for å holde jobbsøkerkurs.

KnutSolberg

Knut Solberg er en driftig type med mer å melde enn hvordan du skriver en jobbsøknad eller hvordan CV’n bør utformes. For det å skille seg ut blant andre jobbsøkere er avgjørende for at man skal ha sjanse på å få jobben! Og ikke nok med det, så viser det seg at 70 prosent av alle ledige stillinger utlyses ikke offentlig. Innsatsen man må gjøre som jobbsøkende er en investering av tid – tid til å forberede seg på best mulig vis, slik at det skinner gjennom at man er en god kandidat til jobben! Hvordan skal man gå frem for å få til nettopp dette? Det vet du nok om du var på jobbsøkerkurset og fikk med deg Solbergs råd og tips. Var du ikke der, så pass nå på å få det med deg neste gang du har muligheten! I mellomtiden kan det lønne seg å lese nyeste utgave av Kaleidoskopet. Magasinet finner du tilgjengelig ved Karriereforums magasinstand.

0114_Kaleidoskopet_full

 

Er det slik at man får drømmejobben eller skaffer man seg den – hva tror du? Les magasinet så finner du det fort nok ut 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s