INNOTOWN

I samarbeid med InnoTown har vi gleden av å invitere deg som student til å være med på årets konferanse, 4. – 5. juni 2014

InnoTown er en innovasjons- og business konferanse som samler næringslivsledere, beslutningstakere og entreprenører fra hele verden, for å bli inspirert og motivert av verdensledende foredragsholdere.

inno

Her ser du noen av fordragsholderene for årets konferanse. Vet du hvem de er?  For å finne ut mer, ta en kikk på programmet her.

Som student får du følge med på hele konferansen via live streaming fra Løvenvold Kino. Selve konferansen foregår bare et stenkast unna på Kulturhuset i Ålesund. I lunsjpausene blir det servert mat med lokalt tilvirke,og du har en unik mulighet til å mingle med konferansedeltakere fra hele verden. Om kvelden 4. juni samles studentdeltakerne for en fest på Banken Studenthus med god mat og drikke. Det blir også lagt til rette for gratis overnatting.

Dette er et  tilbud til studenter ved Høgskolen i Molde, Ålesund og Volda. Det er begrenset med plasser så det gjelder å hive seg rundt å sikre seg plass! 😉

logo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s