Ønsker du relevant arbeidserfaring mens du studerer?

Akershus Reklame Team søker ny kampanjemedarbeider!

Vi i Akershus Reklame Team ser ofte at reklamemateriell på utsalgssteder blir forsømt eller feileksponert fordi butikkansatte opplever tidspress, eller har liten forpliktelse ovenfor kampanjer. På bakgrunn av dette har vi utviklet en egen Kampanjeserviceavdeling. De som jobber her sørger for riktig plassering og eksponering på utsalgssteder, slik at kunden får optimal utbytte av sin investering. For å kunne fungere på landsdekkende basis søker ART nå en deltidsansatt kampanjemedarbeider i Kristiansund/Ålesund og omgn.

Stillingens ansvarsområder  

Kampanjemedarbeiderens ansvarsområde er å følge opp og montere reklame- og kampanjemateriell ved ulike utsalgssteder. Riktig kandidat må sette seg godt inn i bakgrunnen for hver kampanje, og kunne lære opp butikkansatte i de viktigste elementene. Vår kampanjemedarbeider vil sammen med oss fungere som et bindeledd mellom leverandør og utsalgssted, og sørge for optimal kommunikasjonsflyt mellom disse. Etter endt oppdrag vil kandidaten også måtte gjennomføre en oppfølgingsprosess av hvert utsalgssted. Mer konkrete arbeidsoppgaver vil måtte tilpasses hvert enkelt oppdrag.

Kvalifikasjoner

Riktig kandidat bør oppfylle kriteriene under:

  • Serviceinnstilt og like å kommunisere med mennesker.
  • Utadvendt og trives godt med salg.
  • Blid og løsningsorientert.
  • Fleksibel i henhold til arbeidstid.
  • Komfortabel med bil som arbeidsverktøy – må ha fylt 18 år, ha førerkort klasse B og disponere egen bil.
  • Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.
  • nsker å være med på å forme en avdeling som er i vekst.

Det vil også være en fordel å ha kunnskap om butikkeksponering, men dette er ikke et krav.

Hva kan vi tilby?

Vi kan tilby en fleksibel hverdag med mye frihet under ansvar. Her er det store mulighet for å få relevant jobberfaring samtidig som du studerer. Bedriften har et ungt team bestående av kampanjemedarbeidere rundt om i Norge, med ansvar for oppdrag i sitt nærområde. Du vil få muligheten til å jobbe med mange store kunder, og opparbeide deg ettertraktet erfaring innen butikkeksponering og retail marketing.

Bedriften er sentralt plassert i Akershus, midt mellom Gardermoen og Oslo, mens din arbeidsplass vil være utsalgssteder i ditt nærområdet. Tilstrekkelig opplæring og oppfølging er nødvendigvis viktig. Vi ser for oss at du vil få sporadiske oppdrag i tråd med vårt behov. Dette er en unik mulighet til å tjene ekstra penger ved siden av studier eller annen jobb.

Akershus Reklame Team – Kampanjeservice  

ART er en industriell leverandør med en egen maskinpark skreddersydd for postproduksjon av blader, tidsskrifter og DM. Helt siden oppstart i 1987 har vi vært i kontinuerlig utvikling og tilbyr derfor en rekke andre tjenester, som gjør oss til en komplett leverandør innen fagområdet. Vi har tilegnet oss høy kompetanse og et bredt transportnettverk, som kommer våre kunder til gode i form av kostnadseffektive tjenester. Vi er en av de eneste aktørene som tilbyr kampanjeservice.

 

Søknad sendes

Send CV inkl. bilde og en kortfattet jobbsøknad til mayken@art-as.no.

Vi vil kontakte aktuelle kandidater fortløpende for intervju. Kandidater som ikke er aktuelle til stillingen vil få beskjed via e-post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s