Nettbuss søker student for utplassering i bedrift

Nettbuss er Skandinavias største ekspressbussaktør med konseptene TIMEkspressen, Bus4You og Nettbuss express. Hvert år kjører Nettbuss Ekspress ca 4 millioner fornøyde bussgjester fordelt på 19 linjer som dekker hele Sør-Norge, og med forbindelser til Sverige og Danmark. Vi betjener over 800 holdeplasser og terminaler med våre 120 busser.

1. januar 2015 åpnet vi driftssentral for Nettbuss Ekspress i Oslo. Driftssentralen håndterer den daglige trafikkavviklingen for deler av ekspressbussnettet. I tillegg leverer vi turbusstjenester i hele landet og er totalleverandør av transporttjenester til store arrangementer. Ekspressorganisasjonen er i endring, der utvikling av driftssentralen spiller en viktig rolle. Fra nyttår overtar vi ansvaret for nye linjer. I forbindelse med dette har vi plass til en student på utplassering, som i tillegg til å skrive semesteroppgaven vil jobbe som trafikkleder. Temaet for oppgaven finner vi i fellesskap, og vil i stor grad være opp til studenten selv.

Trafikklederne er ansvarlige for å planlegge logistikken på turkjøring fra dag til dag og å avvikle all planlagt ekspresskjøring med minst mulig avvik. Det er en variert og spennende jobb, med tidvis høyt arbeidspress. Stillingen krever en løsningsorientert person, med høy simultankapasitet og gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Nødvendig bransjekunnskap vil bli gitt som en del av opplæringen.

Dersom dette kunne vært noe for deg, sender du søknad og CV til Emilie Kreyberg:

emilie.kreyberg@nettbuss.no

Arbeidssted: Oslo
Oppstart: Januar 2016
Søknadsfrist: Snarest
Kontaktperson: emilie.kreyberg@nettbuss.no / 911 85 787

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s