Posten Norge søker Konserntrainee 2016

Posten Norge er et av de første store konsern i Norge som etablerte et traineeprogram. Helt siden oppstart i 1999 har programmet vært i kontinuerlig utvikling, noe som har gitt grunnlag til et solid utviklingsprogram som er tilpasset den enkeltes ambisjons- og modningsnivå.

  • Programmet er 2-årig og består av 3 hospiteringer à 6-8 måneder, og traineene har stor frihet til å velge hvor de vil utplasseres og hva de vil jobbe med. I tillegg er det en periode i operativ drift med mulighet for utøvende lederposisjon.
  • Parallelt med hospiteringene arrangeres det ledertreningssamlinger, kurs innen ulike temaer for arbeidsmetodikk, samt månedlige fagdager med fokus på å tilføre læring i forhold til Posten Norges organisasjon, strategier, marked og verdikjede.
  • Gjennom hele traineeperioden oppfordres og støttes traineene til å utarbeide sin egen personlige utviklingsplan som skal ligge til grunn gjennom hele traineeprogrammet. Utviklingsplanen skal hjelpe traineen å jobbe målrettet under hele perioden med god støtte fra traineekoordinator, hospiteringsleder og egen mentor.
  • Traineeprogrammet legger til rette for et stort faglig og sosialt nettverk, både internt i Posten Norge og eksternt mot andre traineer i andre konsern gjennom medlemskapet i Traineenettverket.
  • Traineeprogrammet gir fast ansettelse fra første dag og traineen inntrer i en fast stilling etter endt toårig program.
Studentene vi jakter etter har:
  • 1 år igjen av sin Mastergrad 
  • Gode skolekarakterer kombinert med utenomfaglige interesser og erfaringer 
  • Mangfold med hensyn til utdanning, personlige egenskaper, kjønn og kulturell bakgrunn 
  • Mot til å utfordre kulturen, tenke nytt og se nye løsninger 
Posten Norge ønsker variasjon og bredde i fagbakgrunn og interesser blant sine traineer. Områder av spesiell interesse er logistikk, IKT, økonomi, strategi, forretningsutvikling, ledelse, prosjektledelse, HR/HMS/OU, markedsføring, samfunnsfag, miljø og CSR.
Søknadsfrist: 11.oktober 2015.
For søknadsskjema: https://posten.easycruit.com/vacancy/1399390/44947
Skjermbilde 2015-10-06 kl. 10.26.05 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s