Er du vår neste rådgiver?

Einr AS er et norskt rådgivningsfirma i sterk vekst, med kontorer sentralt i Oslo. Vi arbeider med ledende norske selskaper innen retail og varehandel. Sammen med våre kunder gjennomfører vi prosjekter som effektiviserer og forbedrer kundenes løsningsarkitektur, arbeidsprosesser og systemportefølje. Vår styrke ligger i vår evne til gjennomføring. Vi kombinerer strategisk tenkning med omfattende praktisk bransjeerfaring, for så å omsette dette i forretningsmessige resultater. Vi skaper verdier for kunden!

Vi søker nå etter 2-4 nyutdannede profiler til vårt trainee-program.

Vi tror du trives med å omsette strategiske og forretningsmessige utfordringer til løsninger i verdensklasse, understøttet av teknologi. Du er genuint interessert i teknologi, du er omgjengelig og har et godt lag med mennesker. I Einr jobber vi mest effektivt når vi kan løse kundens utfordringer med et klokt sammensatt team.

Dette er en del av vår hverdag:

  •  Analysere og utforme forretningsprosesser og roller, og bistå med å implementere disse.
  • Utformer applikasjonsdesign, for å støtte forretningsprosesser og øvrige krav.
  • Analysere og definere teknisk arkitektur som støtter kundens forretningsmessige oppgaver.

Vi vet at du er Siviløkonom, Sivilingeniør eller har en utdannelse på Masternivå innen økonomi, logistikk, IT eller Informatikk. Du har gode fremstillingsegenskaper, skriftlige og muntlige, både på norsk og engelsk.

Du vil bli en del av et sterkt rådgivningsmiljø. Dette vil gi store muligheter til både personlig og faglig utvikling. Du vil gjennomgå en strukturert opplæring gjennom vårt trainee-program, du vil få din egen mentor og du vil raskt komme ut i prosjekt hos en av våre kunder. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og vi verdsetter frihet under ansvar. Sist, men ikke minst, vil du bli en del av et godt sosialt miljø med hyggelige kolleger.

Kjenner du deg igjen og høres dette spennende ut? Vi ser frem til å motta din søknad; legg med CV og relevante vitnemål/karakterutskrifter.

Ta kontakt med Per Atle Steinsland på telefon 97028515 eller mail per.atle.steinsland@einr.no.

Kort om prosessen videre: Søknader vil ikke bli behandlet før utgangen av søknadsfristen. Deretter vil det bli foretatt et førstegangsintervju for aktuelle kandidater. Går du videre i prosessen vil vi be deg løse et «business-case», og dette vil danne grunnlag for annengangsintervjuet. Vi vil kjøre en rask og effektiv prosess, men du må forvente tredjegangsintervju før et eventuelt tilbud.

Søknadsfrist: 3/2-2017, søknad sendes via finn.no FINN-kode: 89137482 Oppstartdato: 9/8-2017 eller etter avtale.

For stillingsannonse se: finn.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s