Hydro søker Masterdatakonsulent

About the position

Apply before

April 30, 2018

Organization

Corporate Management

Schedule type

Full Time

City / Location

Norway / Sunndalsøra

Contract type

Temporary Positions

Hydro er et fullt integrert aluminiumselskap med 35.000 ansatte i 40 land på alle kontinenter, med lokal ekspertise, verdensomspennende virksomhet og enestående kompetanse på FoU. I tillegg til produksjon av primæraluminium, valsede og ekstruderte produkter og resirkulering, driver Hydro med utvinning av bauksitt, raffinering av alumina og produksjon av energi, noe som gjør oss til det eneste selskapet som dekker alle områder av den globale aluminiumindustrien. Hydro har aktiviteter i alle markedssegmenter for aluminium, med salg og handelsaktiviteter langs hele verdikjeden og mer enn 30.000 kunder. Med utgangspunkt i over 100 års erfaring med produksjon av fornybar energi, teknologi og innovasjon, tar Hydro sikte på å gi større livskraft til kundene vi betjener og samfunnet vi er en del av, gjennom å bygge en bærekraftig framtid med nyskapende løsninger basert på aluminium.

ACC Norway (Accounting Competence Center) er et service-senter innenfor finansområdet i Hydro. Vi utfører ulike regnskapstjenester globalt i selskapet. Senteret er lokalisert på Sunndalsøra i Møre og Romsdal og har totalt 40 ansatte. Vi er kommet langt i å utvikle IT systemer og verktøy i våre prosesser. Vårt ERP system er SAP.

Central Master data Team er et eget team i ACC Norway og har globalt ansvar for håndtering av master data i finansprosessene. Vi jobber med masterdatahåndtering, og våre arbeidsprosesser er i grensesnittet mellom IT, regnskap og forretning.

Vi søker en ansatt til en midlertidig kontrakt for 1 år med muligheter for forlengelse.

Ansvarsområde

Vi har behov for å styrke våre ressurser i finansprosessen på:

  • Forvaltning og videreutvikling av masterdata i SAP
  • Optimalisering av datakvalitet
  • Dataanalyse
  • Prosjektdeltakelse

Vi forventer å få flere Hydro-enheter inn i vår portefølje og må derfor styrke kapasiteten for å kunne ivareta dette ansvaret.

Kvalifikasjoner

Minimum Bachelornivå innen økonomi/regnskap, og søker må ha sterk faglig forankring i disse fagene.

Personlige egenskaper:

  • Være analytisk og systematisk.
  • Ha god gjennomføringsevne.
  • Mestre et høyt aktivitetsnivå.
  • Være en team-spiller.

Vi har mange og komplekse faglige utfordringer og søker må ha evne til å tilegne seg disse raskt og effektivt. I tillegg legger vi stor vekt på evne til systembruk og evne til å bygge kompetanse innen IT systemer og verktøy.

2-3 års arbeidserfaring er ønskelig og du må beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig som arbeidsspråk.

Tilleggsinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på epost.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s