Pearl Traineeprogram

Stillingsutlysning fra Pearl Group:

Vi trenger flere dyktige medarbeidere og rekrutterer derfor til vårt traineeprogram: Pearl Academy. Vi ønsker deg som er nyutdannet fordi du tenker annerledes, opplever teknologi som et spennende fagfelt og er like sulten på kunnskap som det vi er.

Det norske og internasjonale markedet har et sterkt behov for flere løsninger basert på SAPs programvare. Å bygge opp kompetanse hos unge nyutdannede er en viktig del av Pearls forretningsstrategi.

Vi ser etter deg som:

  • Har fullført minimum Bachelor eller Master innen teknologi, økonomi, business eller management innen August 2020
  • Er sulten på kunnskap og villig til å gi det ekstra som skal til for å lykkes
  • Trives med å jobbe tett med andre mennesker
  • Brenner for et av våre fagområder

Du må også ha de personlige egenskapene som kreves for å bli en dyktig konsulent. En trainee hos oss må ha interesse for teknologi og ha en forståelse for hvordan teknologi kan løse ulike problemstillinger hos våre kunder. Som konsulent må du alltid tilegne deg ny kunnskap om kunder, marked og produkter. Det er derfor viktig at du liker og har evnen til å lære om du skal starte hos oss.

Vi søker 10 trainees innen disse fagområdene:

  • Innsikt og analyse (Analytical solutions, BI, BigData)
  • Regnskap og revisjon (Finans)
  • Integrasjon
  • Logistikk og salg
  • Kundeopplevelse (CX)
  • Utvikling
  • Netthandel (ECommerce)

Hvem er vi?

Vi er en av Norges ledende leverandører av SAP og Hybris. Kundene våre setter stor pris på menneskene i Pearl fordi vi elsker jobben vår, vi tar ansvar og er opptatt av at våre kunder lykkes. I tillegg til å ha et faglig sterkt miljø er også det sosiale svært viktig for oss. Vi har årlige kick-off og mange sosiale arrangementer. Vi har det gøy på jobben!

Hvorfor skal du være trainee hos oss?

Pearl leverer til bedrifter som er midt i et skifte til en multikanal-strategi der det gjelder å kapre kunder i alle handelskanaler – både til fysiske butikker og nettbutikker. Våre kunder er innovative og som trainee er du med på denne innovasjonen hos både nye og eksisterende kunder av Pearl. Det gir deg både fag- og bransjekunnskap på det siste som skjer i markedet.

Starten på en karriere som trainee hos oss, vil være starten på en lang utvikling og oppbygging av kunnskap. Konsulentyrket er preget av samarbeid. Vi samarbeider om kunder, andre leverandører og selvfølgelig våre kolleger.

Hva går vårt traineeprogram ut på?

Du opparbeider deg relevant kunnskap i et spesifikt fagområde innen programvaren SAP eller Hybris hvor vi tilbyr opplæring med påfølgende sertifisering innenfor ett eller flere områder. Vårt onboarding program inkluderer blant annet et to ukers kurs i København. Etterhvert som du bygger kunnskap vil vi gi deg utfordrende oppgaver. Når vi ser du tar ansvar og leverer får du mer ansvar og mer komplekse utfordringer. Du får en mentor som har samme fagkunnskap som du selv skal bygge. Mentoren følger deg gjennom hele programmet med ulikt nivå av oppfølging ut fra dine behov.

Du vil alltid jobbe mot våre kunder som er utsatt for tøff konkurranse hver eneste dag, enten alene eller i team med andre Pearl-konsulenter. Kravet vårt som er tilrettelagt fra Pearl er en eller flere SAP-godkjente sertifiseringer per deltaker. I tillegg ønsker vi du viser at du har de rette egenskapene og holdningene for å bli en god Pearl-konsulent og jobber utifra våre verdier: Løsningsorientert, Proaktiv og Entusiastisk.

Følg oss gjerne på LinkedIn og Facebook for oppdateringer.

 

SØK STILLINGEN: jobb@pearlconsulting.no

Søknadsfrist: løpende

Pearl[1314]

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s