Har du tid til over og lyst til å bidra, kan du jobbe som frivillig hos BUA Molde.

Bua er en nasjonal ideell organisasjon som jobber for at barn og unge skal få mulighet til å prøve flere og mer varierte aktiviteter. Det gjør vi ved å gjøre enklere for alle å låne utstyr til sport og friluftsliv.

Hensikten er å gi flere muligheten til å være fysisk aktive gjennom å teste flere forskjellige aktiviteter, uten å være avhengig av å bruke penger på f.eks. ski, telt, sykkel eller snowboard. På denne måten ønsker vi å bidra til bedre folkehelse, mindre forskjeller og lavere forbruk.

Bua er avhengig av frivillige for å låne ut aktivitetsutstyr, vedlikeholde utstyr, og gi veiledning og informasjon til låntakere. Å være frivillig hos BUA er et givende og ikke minst viktig arbeid. Alle kan være frivillige og det kreves ingen spesiell kompetanse. Det er et viktig arbeid, som hjelper mange barn og unge. du må ha lyst til å yte god hjelp og service. Om du er glad i sport eller friluft fra før, kommer det godt til nytte. Det er ikke et krav på at du har erfaring, da du vil få opplæring.

Hvis du er interrest ta kontakt med bua@molde.kommune.no, tlf: 452 10 080 eller møte opp i person på Idrettens Hus, Idrettsvegen 6, 6413 MOLDE, i underetasjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s