Samarbeidspartnere

KPMG

Karriereforum er stolte av vår langsiktige samarbeidsavtale med et av landets ledene revisjonsselskap, KPMG. De er et internasjonalt nettverk av revisjons- og rådgivningsselskaper med mer enn 162.000 medarbeidere over hele verden i mer enn 155 land.

Denne samarbeidsavtalen innebærer at revisjonsstudentene ved Høgskolen i Molde får mulighet til å komme tettere innpå en mulig fremtidig arbeidsgiver, samt å få et innblikk i hvordan en revisors hverdag kan se ut.

For å ta en titt på KPMGs nettsider, trykk her.

NLO

Næringslivsutvalget ved NTNU i Ålesund

Næringslivsutvalget (NLU) er en frivillig studentorganisasjon ved NTNU i Ålesund som arbeider for å styrke studentenes posisjon i arbeidsmarkedet. Målet med NLU sitt arbeid er å legge til rette for best mulig kontakt mellom studentene ved Høgskolen og næringslivet i området.

NLU arrangerer diverse arrangement for å skape relasjoner mellom bedrifter og studentene ved Høgskolen. Gjennom organisasjonen får en mulighet til å knytte kontakter i næringslivet, og være med på å arrangere store arrangementer som Næringslivsdagen og temakvelder, eller mindre arrangementer som bedriftpresentasjoner.

Besøk NLU på Facebook eller send dem en mail post@nlu.no.